[field id="filter"]
Sociaal

Sociaal

Waar mensen samenkomen om aan een gemeenschappelijk doel te werken is een goede coördinatie nodig, maar ook een positieve en duidelijke communicatie. Als projectmanager ben ik bij diverse sociale projecten betrokken geweest. Ik ben flexibel, empathisch en kan goed luisteren. Een match met het team en de betrokkenen heb ik snel gemaakt. Een opdracht om het team goed samen te laten werken om met elkaar de gestelde doelen te bereiken is mij op het lijf geschreven.
Groen

Groen

Met grote betrokkenheid en energie zet ik mij in voor projecten gericht op biodiversiteit, groene leefomgeving, streekeigen landschap, ecologie, molenbiotopen en vrijwilligerswerk. Veelal bestaat er een raakvlak met erfgoed of sociale thema’s. Ook mijn kennis van fondsen, subsidies en geldende wet- en regelgeving komt hier goed bij van pas. Duurzaamheid komt over de hele linie terug in mijn werk. Denk ook aan korte voedselketens gecombineerd met biodiversiteit. Mijn expertise en ervaring wil ik graag inzetten voor uw project en/of programma. Opdrachtgevers noemen mij een kartrekker met een flinke dosis positieve energie. Ik ben nooit “gewoon” aan het werk, ik ben betrokken, ondernemend en altijd optimistisch. Ook lever ik binnen de gestelde tijd gewenste resultaten op. Wat kan ik als adviseur en/of projectleider voor uw groene project betekenen? Leg gerust uw vraag voor. Waar kan ik u mee helpen?
Erfgoed

Erfgoed

Op het gebied van erfgoed werk ik aan de mooiste opdrachten, van molens, het cultuurhistorisch landschap tot het UNESCO Werelderfgoed. Deze onderwerpen liggen mij na aan het hart. Het versterken van erfgoed en landschap door bescherming, maar ook zeker in een sociale context, vergt een speciale aanpak. Samenwerken met mensen is daarin een belangrijke factor. Het gehele gemêleerde veld van burgers, molenaars, ondernemers, ambtenaren of de politiek in beweging krijgen en inspireren om een project aan te pakken is mijn specialiteit. Om erfgoedparticipatie te stimuleren betrek ik vaak kinderen, statushouders en vrijwilligers bij een project. Ik geef ze ruimte om binnen het project deel te nemen aan verschillende activiteiten en zo kennis en kunde te delen.

Projecten binnen dit thema

Waar kan ik je mee helpen?

Neem gerust contact op