Over mij

Als projectmanager ontwikkel ik vanuit wensen en eisen van de opdrachtgever, heb oog voor stakeholders en zet in op de gewenste doelgroepen. Met een frisse blik denk ik mee, en adviseer bij opgaven waar nog geen oplossing voor is gevonden.
Relatiebeheer, netwerken en het bij elkaar brengen van de juiste krachten zijn mijn succesfactoren. Ik heb ruime ervaring met erfgoed-, groen- en sociale projecten. Innovatieve concepten werk ik uit tot concrete plannen. Ik krijg ik vaak het compliment dat ik met mijn enthousiasme en bereidheid stappen extra te zetten, mensen in mijn omgeving inspireer èn in beweging krijg.

Ik ben bekwaam in het gehele traject van acquisitie tot en met uitvoering, inclusief budget bewaking en projectfinanciering. Mijn kracht ligt in mijn creativiteit, expertise en gedrevenheid.
Ik werk met passie aan uw project maar vooral met enthousiasme en plezier om de gestelde doelen te behalen. Ik denk vanuit doelgroep, maar ook vanuit het team. Wie heeft wat wanneer nodig? Ik anticipeer! Van voorbereiding en planning tot uitvoering en resultaten, ik zorg met daadkracht dat uw project op een efficiënte manier van A tot Z geregeld wordt.

Waar kan ik je mee helpen?

Neem gerust contact op